Gå til hovedindhold

Ny velsmagende müsli og granola:

’Det gode liv’ begynder på morgenbordet

’Det gode liv’ begynder på morgenbordet

Det er vigtigt at spise morgenmad for at få en god start på dagen. Den er vi efterhånden alle sammen med på. Alene salget af skyr er steget med 300 pct. det seneste år og afspejler tydeligt vores fokus på sunde morgenmadsvaner. Men hvad med det, du putter oven på din skyr?

Danskernes forbrug af skyr og andre surmælksprodukter er eksploderet de seneste år. Forbrugerundersøgelser viser, at næsten 1,3 mio. danskere begynder hver morgen med et naturel-surmælksprodukt som yoghurt, A38 eller skyr*. Det afspejler danskernes interesse for sunde morgenmadsvaner og skaber samtidig plads for nye varianter af topping, der også har fokus på det ernæringsmæssige indhold.

Dette er baggrunden for to nye supermüslier og to nye granola-varianter, der nu lanceres i Danmark under navnet Det Gode Liv.

Produktchef Christine Zilmer fra Orkla fortæller: ”Vi mener, at der er behov for nye müslier, som udover at smage godt har fokus på den sundhedsmæssige sammensætning af råvarer. Derfor har vi udviklet Det Gode Liv i samarbejde med en ernæringsekspert med fokus på både ernæring og velsmag. Vores vision er, at god mad og god smag SKAL gå hånd i hånd”.

”Det forpligter, og gode råvarer er derfor en selvfølge, ligesom tilberedningen er nænsom, så vigtige næringsstoffer bevares”.

 

En god dag begynder med en god morgen.

Med de nye supermüslier og granolaer fra Det Gode Liv får du udvalgte råvarer med gode ernæringsmæssige egenskaber, som er med til at give din krop en god start på dagen. Korn, nødder, bær osv. er alle særligt udvalgt for deres indhold af fibre, proteiner, vitaminer og mineraler. Fx er alle kornprodukterne fuldkorn, hvilket sikrer et højt indhold af fibre. Og så er de nye morgenmadsprodukter selvfølgelig hverken tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og sødmen kommer udelukkende fra ingredienser som korn, frugtstykker og æblekoncentrat.

*Kilde: Ipsos conjoint study, juli 2014

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Christine Zilmer, Produktchef, Orkla Foods Danmark, Telefon: 21710902, Mail: christine.zilmer@orklafoods.dk

Carina Callisen Dyhr, Kommunikationsrådgiver, Essencius, Telefon: 22306573, Mail: cd@essencius.dk

 

Det Gode Liv granola og supermüsli er en kilde til:

 • Jern, der bidrager til immunsystemets normale funktion og til at mindske træthed og udmattelse
 • Zink, der bidrager til at vedligeholde normale knogler, normalt hår, normale negle, en normal hud, et normalt syn og immunsystemets normale funktion.
 • Magnesium, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse, bidrager til et normalt energistofskifte, en normal muskelfunktion og bidrager til at vedligeholde normale knogler og normale tænder.
 • Thiamin (vitamin B1), der bidrager til normal hjertefunktion.
 • Kalium, der bidrager til en normal muskelfunktion og til at vedligeholde et normalt blodtryk
 • Folat, et vitamin,der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
 • Fosfor, der bidrager til et normalt energistofskifte og til at vedligeholde normale knogler og normale tænder

 

Det er vigtigt med en varieret og velafbalanceret kost - og en sund livsstil.

 

Om Det Gode Liv

 • Det Gode Liv er udviklet af Orkla i samarbejde med en erfaren ernæringsekspert
 • De første produkter på det danske marked er to supermüsli-varianter og to granola-varianter:
  • Supermüsli med tranebær-ingefær-mandel og Supermüsli med æble-kanel.
  • Granola med kakao-hindbær og granola med hasselnød-daddel.
 • Produkterne vil være at finde i dagligvarehandlen fra 1. september 2015.
 • Vejledende udsalgspris er kr. 38,95 kr. for hhv. 450g og 500g
 • Det Gode Livs granola og supermüsli indeholder hverken konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og sødmen kommer udelukkende fra varierende ingredienser såsom korn, frugtstykker og æblekoncentrat.
 • Begge varianter har et naturligt indhold af vitaminer og mineraler, som nævnt nedenfor. Derudover er kornprodukterne i både Granola og SuperMüsli fuldkorn, hvilket sikrer et højt indhold af fibre i produkterne.