Gå til hovedindhold

Køkkenfolket har fået et online mødested

Undersøgelser viser, at mange, der arbejder i professionelle køkkener og kantiner, savner inspiration og opskrifter fra producenterne. Orkla Foods Danmark har lyttet, og leverer nu alt det, der efterlyses. Og lidt til.

FoodAppeal.dk
FoodAppeal.dk er et nyt madunivers for professionelle køkkenfolk, og det er fyldt med lækre og nemme opskrifter og masser af inspiration.
FoodAppeal.dk skiller sig ud fra rene opskriftshjemmesider ved at levere seriøs rådgivning om, hvordan man skaber et effektivt køkken. Eksempelvis tips til mindre madspild, test af køkkenredskaber, idéer til temaer, og hvordan man skaber en enkel og varieret madplan, der ikke sprænger budgetterne.

”Jeg kommer rundt i mange køkkener både som kok og som underviser. Mange kokke arbejder i en lille isoleret verden. De har travlt og ofte ikke tid til at finde ny inspiration. Der findes mange hjemmesider om mad, men jeg synes, FoodAppeal.dk forstår at samle meget af det, man har brug for ét sted.” siger kok og kursusholder Nikolaj Juel.

Foodappeal.dk

 

 

På FoodAppeal.dk deler køkkenfolket erfaringer med andre
Når man logger ind på Mit FoodAppeal.dk, lukker man op for helt nye muligheder. Her kan man både skabe og gemme madplaner og indkøbslister, samle yndlingsopskrifter og altid have links til andre nyttige sider liggende ét samlet sted online. Ligesom man kan udveksle gode fif med kolleger i branchen på Mit ChatForum og på den måde få hjælp fra andre – og selv være til gavn og inspiration for dem.

Besøg FoodAppeal.dk her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Belinda Thune, Orkla Foods Danmark på belinda.thune@orklafoods.dk eller telefon +45 2211 3154.