Gå til hovedindhold

SCOOP slush ice flytter ejerskab internt i Orkla

SCOOP slush ice flytter ejerskab internt i Orkla

Det kulørte SCOOP-mærke, der primært kendes som slush ice, skifter pr. 1. januar 2018 ejerskab internt i Orkla fra Orkla Foods Danmark til Frima Vafler. 

SCOOP fulgte med Orklas opkøb af O. Kavlis danske forretning i marts 2016, og har siden indgået i Orkla Foods Danmarks produktportefølje. Mærket dækker både over en serie af læskedrikke til detail og en række slush ice produkter, som sælges inkl. service til forlystelsesparker o.l. Forretningen består derfor af både salg og en serviceafdeling.

 

Fra årsskiftet overtager Frima Vafler salg og service af SCOOP-forretningen. Frima Vafler er en del af NIC-gruppen, som er førende inden for tilbehør til is, og hører under Orkla Food Ingredients.   

SCOOP er markedsledende indenfor slush ice og passer derfor godt sammen med den øvrige produktportefølje i Frima Vafler. Orkla Foods Danmark vil fremover fortsat stå for salg af de produkter, der i dag forhandles i detail under mærket SCOOP.

 

- Vi er glade for, at Frima Vafler ønsker at overtage driften og fortsætte den positive udvikling, som området har haft de seneste år, siger Martin Gjerløv, Director B2B i Orkla Foods Danmark.

 

SCOOP produceres i dag på Orkla Foods Danmarks fabrik i Ringkøbing. Denne lukkes i løbet af 2018, og størstedelen af produktionen, herunder SCOOP, overflytter til Orklas center of excellence for drikkevarer i Kumla i Sverige. Serviceafdelingen fortsætter indtil videre i Ringkøbing, mens der bliver arbejdet på en løsning ift. lager og driftsted fremover.

 

Frem til overtagelsen 01.01.2018 vil Orkla Foods Danmark og Frima Vafler arbejde på at sikre en så smidig overgang som muligt for både kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

 

 

Kontakt:

 

Orkla Foods Danmark

Martin Gjerløv

Director B2B

Tlf: 2512 6446

 

Frima Vafler

Thomas Nilsson

Adm. Direktør

Tlf. 4018 2064